TOP

EL PSOE subratlla que no s’ha acordat que Sílvia Tur sigui diputada els quatre anys

Els socialistes de Formentera han emès un comunicat en què indiquen que l’escó de la nostra illa a la cambra autonòmica l’ocuparà “un diputat o diputada” i no donen per fet que sigui Sílvia Tur qui estarà en el càrrec els quatre anys de legislatura en el cas que la coalició GxF, PSOE i EU sigui la més votada.
Concretament, el secretari general de l’agrupació socialista de Formentera, Rafa Ramírez, assenyala que en “el pacte signat [amb GxF i Esquerra Unida], no queda recollit cap repartiment de temps de representació del diputat o diputada en el Parlament”, deixant oberta la possibilitat de dividir-se els quatre anys de legislatura entre diversos representants. Recordam que la candidatura de la coalició compta amb Sílvia Tur (GxF), Antonio J. Sanz (PSOE) i Vanessa Díaz (EU).
Segons assenyalen els socialistes, es crearà “una comissió de seguiment formada per dos membres de cada partit, que es reunirà trimestralment de manera ordinària, per tal d’analitzar les tasques realitzades i estudiar i coordinar les feines futures a desenvolupar pel diputat o diputada electe.
Ramírez afegeix que “els tres partits es posaran a treballar pels interessos de l’illa i elaboraran un programa, que serveixi per desenvolupar les polítiques progressistes aprovades durant aquesta legislatura”.
A més, el socialista ha afirmat que “el diputat o diputada electe assumirà el compromís de donar suport a la investidura de la candidata del PSIB-PSOE, al Govern de les Illes Balears”.

Compartir

PROGRAMES