TOP
Vista aèria de punta Prima. Foto: Sergi Candelas.

Els casos lleus s’enfilen a 432 amb 20 positius més

La conselleria de Salut ha comunicat avui diumenge la detecció de 20 nous casos de covid a Formentera en la darrera jornada. A l’illa hi ha 432 casos actius lleus o asimptomàtics que resten aïllats.
Com que és cap de setmana, Salut no ha actualitzat l’estat dels set pacients provinents de la nostra illa que divendres estaven hospitalitzats: quatre en unitats de crítics i tres en planta. Es tracta de dos dones de 65 i 63 anys i un home de 56 anys ingressats a l’UCI de Can Misses, a més d’un home de 55 anys a l’UCI de Son Espases, aquest últim cas fa més d’un mes que es troba a la unitat de crítics. A més, en planta a Can Misses, hi havia dues dones de 49 i 57 anys, així com un turista francès de 64 anys, tots ells ingressats a la unitat F de Medicina Interna.
Inclús sense tenir en compte els set hospitalitzats, només comptabilitzant els casos lleus, Formentera torna una jornada més a registrar la xifra d’afectats més alta des de l’inici de la pandèmia al nostre país, el març de 2020. Avui s’han registrat 13 casos lleus més que ahir dissabte, mentre que fa una setmana l’illa sumava 245 casos lleus i quatre hospitalitzats.
A Eivissa, Salut ha notificat 340 nous casos de covid. Hi ha un total de 7.385 afectats, entre els quals es compten els sis hospitalitzats de Formentera que es troben a Can Misses. Del total de positius declarats a l’illa veïna, la gran majoria, 7.332 són lleus, i hi ha 53 ingressats (cinc més que ahir), dels quals 46 en planta i set a l’UCI.

Compartir

PROGRAMES