TOP

Els Socialistes de Formentera defensen l’espai satíric de Ràdio Illa

L’Agrupació Socialista de Formentera ha enviat la següent nota de premsa sobre l’anunci del PP d’estudiar mesures legals contra Ràdio Illa:
Davant les intencions del PP Balear, que estudien emprendre accions legals contra Ràdio Illa i la seva secció satírica de l’Home des Senalló, el grup socialista de Formentera ha declarat avui, que el seu partit defensarà sempre les llibertats i drets democràtics que empara la Constitució espanyola.
En aquest sentit, considera que la gravació d’una telefonada en què el personatge intenta vendre vots de suposats emigrants de la Pitiüsa menor a canvi de diners, “entra dins el legítim dret a la llibertat d’expressió, perquè contribueix al manteniment d’una opinió pública crítica i plural”.
En aquesta línia, Ana Juan ha manifestat que “aquesta secció sempre ha criticat i fet mofa de tots els partits polítics per igual”, i que “és una mostra d’una societat democràtica, sana i plural”.
Per finalitzar, la consellera ha defensat que “estam al costat dels responsables de la ràdio pública de Formentera, del seu coordinador i dels treballadors que fan possible aquest mitjà de comunicació”.
A més, el comunicat recull la declaració de la consellera Ana Juan: “Entenem que la sàtira de l’Home des Senalló s’emmarca dins del dret a la llibertat d’expressió”, una afirmació a la qual la socialista ha afegit que “la setmana anterior [l’Home des Senalló] va telefonar al PSIB i ens ho vam prendre amb humor”.

Compartir

PROGRAMES