Marc Escandell dalt de tot del podi aquest dissabte a Mallorca

Gesta de Marc Escandell: triple campió absolut de Balears

L’atleta formenterer de només divuit anys Marc Escandell Moreno, va aconseguir proclamar-se campió absolut de Balears en tres proves diferents en el Campionat d’Atletisme de Balears que es va celebrar ahir dissabte a Mallorca. El jove atleta del club esportiu Siurell Sa Sini va pujar al colofó més alt del podi en els 60 metres llisos, on va assolir un temps de 6 segons 75 centèsimes, rebaixant en quatre centèsimes el rècord absolut de Balears, encara que la marca no va ser donada com a bona pel vent a favor. Cal recordar que Escandell ja és el plusmarquista de l’arxipèlag en aquesta disciplina en categoria sub 20.

Si això fos poc, Escandell també va guanyar en els dos-cents metres llisos amb un temps legal de 22 segons i 31 centèsimes, i, encara més, també va ser el més ràpid amb el seu equip en els relleus 4 x 60, amb un temps de 25 segons i 77 centèsimes.

La pròxima cita de l’atleta formenterer serà el Campionat d’Espanya de Velocitat a Madrid aquest mateix mes.