La pacient formenterera de 86 anys rep l’alta i sols queda un cas actiu a l’illa

Avui ha rebut l’alta l’única pacient de Formentera hospitalitzada a la Unitat de Medicina Interna F, una dona de 86 anys que va ingressar a Can Misses el passat 11 d’abril després d’haver estat traslladada en helicòpter pel SAMU 061.
Després d’aquesta alta, Formentera sols té un cas actiu de Covid-19: un pacient lleu que segueix aïllat a casa i atès per la UVAC. D’ençà que començà la pandèmia, s’han detectat set casos a l’illa: a més del malalt ja esmentat, s’han recuperat cinc pacients i cal lamentar una defunció.

Pitiüses
A Eivissa, ha rebut també l’alta un pacient de 79 anys de la Unitat de Mitja Estada Ca na Majora que va ingressar el 12 d’abril. Actualment hi ha 20 casos actius, havent descomptat 136 persones recuperades que han obtingut l’alta i 12 defuncions.
Entre l’Hospital de Can Misses i Can Vilàs hi ha 16 persones hospitalitzades per coronavirus, de les quals quatre són a l’UCI. Així mateix, altres quatre persones, tres a Eivissa i una a Formentera, reben atenció de les UVAC en els seus respectius domicilis. Actualment hi ha dos professionals sanitaris positius i altres vuit en vigilància activa.

Balears
A les Illes Balears hi ha 237 casos actius de SARS-CoV-2, d’acord amb les dades del Ministeri de Sanitat, és a dir, 8 menys que ahir. D’altra banda, 1.566 persones s’han curat, 14 més que ahir.
Així mateix, no s’ha notificat cap defunció, i el total acumulat és de 221 morts. En les darreres 24 hores s’han comunicat 6 casos nous i, per tant, l’acumulat avui és de 2.024 positius notificats a la comunitat amb prova PCR. En total, s’han dut a terme 87.557 proves en els laboratoris públics de les Balears (69.217 PCR i 18.340 proves d’anticossos).

Espanya
En àmbit estatal s’ha registrat la defunció de 95 pacients. Des de l’inici de la pandèmia s’han registrat 27.709 morts i un total de 232.555 persones infectades. Així mateix s’han notificat 416 casos nous (positius confirmats per prova PCR). A més, arreu de l’Estat s’han curat 150.376 persones.

About Author

Deixa una resposta

background