TOP
Banyistes gaudeixen d’una de les platges del Parc Natural.

Les agressions masclistes que amb l’estiu s’aguditzen, a Ulleres Violeta

Avui a Ulleres Violeta, Natalia Surop analitza com l’arribada de l’estiu i el desembarcament de milers de persones a les nostres illes repercuteix en les violències masclistes. Amb la nostra especialista en feminismes, repassam des dels casos de submissió química en l’oci nocturn, fins al maltractament verbal que algunes dones pateixen pel simple fet de circular per la via pública.

Així mateix, Surop destaca els telèfons per atendre els casos de violència masclista. El 016 és el número d’atenció a les víctimes de maltractaments per violència de gènere i no deixa empremta a la factura ni al registre del telèfon. El 112 és el Servei d’Emergències genèric. A més, l’IB Dona compta amb el 917 17 89 89, que brinda atenció les 24 hores del dia. El Consell de Formentera disposa de tècnics especialitzats que atenen al telèfon 971 32 12 71.

No us perdeu altres episodis d’aquest espai en què hem parlat de la nova llei de Salut Menstrual, hem celebrat el nostre primer any de vida, hem xerrat de la galtada de Will Smith als Òscars, la menstruació, la violència masclista a Formenterade la depilació femenina amb Bel Olid, del masclisme a la música, de la visibilitat de la violència de gènere, del 25N, del paper de les dones en àmbits com el futbol o l’arqueologiales floretes no desitjades (en castellà, ‘piropos’), dels micromasclismes i pornografiade la situació d’elles a l’Afganistan, de les dones en el món de l’esport, de la desigualtat en el futbolde masclisme i pel·lícules infantilsd’estereotips, dels tics sexistes en la roba dels infants, de la publicitat i les dones en el Dia de la Mare o del cas de Juana Rivas.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES