TOP
Vanessa Parellada a Ràdio Illa.

Les associacions votaran una vintena de projectes en els pressupostos participatius

La consellera de Participació Ciutadana, Vanessa Parellada, explica en aquesta entrevista a Ràdio Illa que en la sessió d’ahir al vespre del Consell d’Entitats dedicada als Pressupostos Participatius 2022 es varen presentar trenta-cinc projectes, tretze dels quals són d’enguany i vint-i-dos s’han recuperat dels que havien quedat aturats el 2020, a causa de la covid.

Del total dels trenta-cinc projectes, quatre del 2022 i onze del 2020 no s’han inclòs en les votacions perquè, o bé ja s’estan executant per altres vies o no són viables per aquest tipus de pressupost. Així, finalment, les associacions hauran de triar entre una vintena de propostes.
El Consell de Formentera ha reservat una partida de 325.000 € per dur endavant els projectes que les associacions millor valorin. La consellera de Participació Ciutadana, Vanessa Parellada, ha destacat que en la seva majoria “els projectes tenen a veure amb temes de sostenibilitat, joventut, esports o salut que demostren que les associacions de Formentera miren per al bé del conjunt de la societat”.
La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha agraït “l’àmplia participació de totes les associacions que han presentat projectes” i ha animat a que comparteixin “les propostes amb els seus associats i votin les que s’ajustin més a les seves preferències”.
Les associacions tenen dues setmanes per fer les votacions, iniciades a partir d’avui que es penjarà al web el formulari que han d’omplir i entregar a l’OAC o a l’OVAC.
El termini de votació finalitza el dia 26 d’abril de 2022. Els resultats de les votacions es presentaran a la darrera sessió dels Pressupostos Participatius de 2022 que se celebrarà pròximament.

Compartir

PROGRAMES