Més de 7.500 formenterers i formentereres estan cridats a votar diumenge a les Eleccions Generals

7.568 formenterers i formentereres podran exercir el seu dret a vot a les eleccions al Senat i al Congrés del pròxim diumenge, 10 de novembre. D’aquests, 7.283 corresponen al Cens Electoral d’Espanyols Residents a l’Estat (CER) i 285, al Cens Electoral d’espanyols Residents Absents (CERA).
Es tracta de les segones Eleccions Generals d’enguany després que el passat 28 d’abril votessin a Formentera el 57,7% dels electors.
Com és habitual, es podrà votar en tres col·legis electorals ubicats en els següents centres educatius: CEIP el Pilar, CEIP Sant Ferran i CEIP Mestre Lluís Andreu. Hi haurà una mesa electoral a la Mola, tres a Sant Ferran i cinc a Sant Francesc, i en cada mesa s’ha de designar a un president, a dos vocals i a dos suplents.
Els col·legis electorals obriran les portes, diumenge des de les 9 h fins a les 20 h, de forma ininterrompuda. Això sí, els 81 formenterers que exerceixen funcions de presidents, vocals i suplents a les meses electorals s’hauran de presentar una hora abans de l’obertura de portes, a les 8 h.
Per votar és obligatori identificar-nos. Per a això, es pot presentar el DNI, el passaport o el permís de conduir. No hi ha cap problema per votar amb el DNI caducat, ja que només és necessari per comprovar la nostra identitat. Això sí, el que no s’admetrà de cap manera seran fotocòpies dels documents.

Jornada de reflexió
Demà dissabte, el dia abans dels comicis generals, és jornada de reflexió. L’objecte d’aquesta jornada és permetre que en el període immediatament anterior a l’elecció els ciutadans puguin reflexionar, sense ser influïts, de manera que es prohibeix terminantment demanar el vot. Per aquest motiu, també es prohibeix publicar enquestes electorals en territori espanyol.

About Author

Comments are closed.

background