TOP
Sortida d’una de les proves. MEDFB

Mig miler de nedadors a la Marnaton Formentera

Uns 500 nedadors i nedadores s’han donat cita a Formentera aquest dissabte per participar en una nova edició de la Marnaton eDreams Formentera by Baleària, primer esdeveniment del calendari de la Copa Marnaton eDreams, el circuit de natació en aigües obertes de referència del país.

David Campà, director de prova, ha assegurat que “la jornada ha estat perfecta, la mar i el vent han acompanyat, i tots els participants han pogut gaudir de les aigües turqueses, les platges i l’increïble entorn de parc natural. Nedar aquí és sens dubte tot un privilegi”. En aquest sentit, Campà ha afegit que “sense el suport vital de Baleària, el Consell de Formentera i eDreams aquesta prova no seria possible, així que estem summament agraïts i amb moltes ganes de tornar l’any vinent”.

Les tres proves tenien com a punt d’arribada la platja des Pujols. MEDFB

 

Resultats de la jornada
Els nedadors participants han pogut optar per competir a les distàncies de 8 km, 4,5 km i 2 km, amb arribada a la platja des Pujols.
En la modalitat de 8 km, amb sortida des del costat Ponent de Ses Illetes, s’han imposat Guille Matas (1:43:48), Rafa Cabanillas, del C.N. Sant Feliu (1:44:01), i Jordi Díaz del C.E. Marnaton (1:48:58). En categoria femenina Minerva Pujol del Geieg ha quedat primera (1:59:16), Mireia Gómez del CN Sabadell segona (2:03:57) i Marta Cucurull tercera (2:08:39).

En els 4,5 km, que sortien del costat Llevant de Ses Illetes, Eloy Burillo del CN Cerdanyola (0:58:54) ha pujat a dalt de tot del podi, acompanyat d’Oriol Olivé del CN Sabadell (1:00:10) i Simón Systermans (1:01:11). En categoria femenina Ariadna Moreno (1:04:59) s’ha emportat la victòria, Alessandra Novani (1:05:11) ha quedat segona i Tere Fullana (1:07:33) de Tfswim, tercera.

Finalment, en els 2 km, que partia de la platja Des Trucadors, Agustí Planas del GEN Roses ha quedat primer (26:10), Victor Ibañez segon (26:52) i Stefano Bertoni tercer (27:14). En categoria femenina la victòria ha estat per a Núria Sanz (29:19), seguida de Manuela Giovanardi (29:25) i de Gaia Galli (33:00).

Els participants han pogut gaudir de les aigües turqueses i l’entorn de parc natural. MEDFB

 

Pròximes cites
La Marnaton es trasllada el 21 de maig a Barcelona, el 12 de juny a Begur, el 2 de juliol a Sant Feliu de Guíxols, i el 17 de setembre a Cadaqués. Enguany la Copa Marnaton eDreams tancarà la temporada tornant a les Pitiüses, i celebrant la primera edició de la Marnaton eDreams Eivissa by Baleària, les inscripcions de la qual ja estan disponibles al web de l’organització.

Compartir

PROGRAMES