TOP
El trofeu es disputarà a la badia de Fornells, a Menorca. Fotografia: CN Fornells.

Nodrida representació formenterera al trofeu Illes Balears de Surf de Vela

Des d’avui i fins diumenge se celebra el trofeu Illes Balears de Surf de Vela, una competició que es disputarà a la badia de Fornells, a Menorca, i que compta amb una gran representació formenterera.
Es tracta d’un campionat de rellevància en el calendari de la vela balear, ja que és classificatori per l’equip autonòmic que participarà a Melilla els propers 13, 14 i 15 de febrer a la Copa d’Espanya.
Així, en la modalitat Techno 293 i representant al Club Surf Formentera, en categoria sub-17 navegaran Sergi Lafuente, Biel Fornés i Valeria Mayans, en sub-15 Gisela Colomar, Eneko Rodríguez, Mateo de Miguel i Matteo Gozzi, i en sub-13 Matias Conill, Isaac Escandell i Hugo Colomar.
En adults, Alex Buchau i Omar Ferrer del Club Surf Formentera competiran en la modalitat Raceboard, tot i que Buchau també navegarà en modalitat Foil.
D’altra banda, i pel que fa als formenterers que naveguen sota la bandera del Club Nàutic s’Arenal, Zoe Fernández navegarà en dues modalitats, en Foil i en Techno 293 en categoria sub-17 i Naiara Fernández i Xicu Ferrer, competiran en modalitat Foil en sub-19.

Compartir

PROGRAMES