TOP
La plaça de Sant Francesc, avui al migdia.

Pugen a quatre els hospitalitzats de Formentera, dels quals tres es troben a l’UCI

En les últimes hores l’Àrea de Salut de les Pitiüses ha informat de dos nous ingressos a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Es tracta de dos dones de Formentera, una d’elles, de 65 anys, ingressà el passat diumenge a l’UCI de Can Misses i l’altra, de 63 anys, fou traslladada ahir a la nit a aquest hospital d’Eivissa, i aquest matí era atesa a la unitat de crítics.
A més, segueix a l’UCI de l’Hospital de Son Espases el resident de 55 anys que fou ingressat a la unitat de crítics de Can Misses el passat 14 de desembre i posteriorment, el 28 del mateix mes, traslladat al centre de referència de les Balears per poder ser tractat amb la tècnica d’oxigenació extracorpòria (ECMO). D’altra banda, continua a Can Misses, ingressat en planta (a la Unitat F de Medicina Interna) el turista de nacionalitat francesa de 64 anys provinent de Formentera.
Així mateix, a Formentera hi ha 160 positius (10 més que ahir) que presenten un quadre lleu i, per tant, resten aïllats i sota seguiment facultatiu. En les darreres hores s’han diagnosticat 14 noves infeccions i el total de casos actius, sumant els lleus i els hospitalitzats, ascendeix a 164.

Comparativa amb l’any passat
L’impacte de la pandèmia s’acosta a les xifres del 2 de febrer de 2021, quan l’illa comptava amb 173 infeccions (de les quals 172 lleus), el número de casos actius més elevat comptabilitzat en un dia. Si es realitza la comparativa amb ara fa un any, Formentera registrava 36 casos actius, dels quals 34 eren lleus i dos requerien hospitalització, un en planta i l’altre a l’UCI.
A Eivissa, la Salut pública ha detectat 352 nous casos de covid, de manera que ja són 2.974 els afectats, dels quals n’hi ha 2.945 lleus i 32 que requereixen hospitalització (entre ells els tres casos de Formentera), 29 en planta i tres a l’UCI.
Pel que fa als professionals de la Salut pitiüsa, n’hi ha 28 en vigilància activa, dels quals 23 són positius.

Compartir

PROGRAMES