TOP
El quiosc 62, a Migjorn. Foto: FB Kiosko 62.

2022: l’any dels quioscos de platja

Carmelo Convalia, periodista de Diario de Ibiza, se submergeix en l’hemeroteca del rotatiu pitiús per abordar la cronologia d’un dels assumptes que més interès ha despertat durant el 2022, el concurs dels lots de platja de Formentera, que inclou l’assignació de quioscos, hamaques i para-sols i escoles de vela.

Aquest procés administratiu encara no ha conclòs i està pendent de què es resolguin dos recursos contenciosos administratius i desenes d’al·legacions. Mentre no finalitzi el concurs, les propostes que van guanyar l’assignació han quedat a l’espera i els antics gestors dels lots continuen oferint els seus serveis a la platja de forma provisional.

Carmelo Convalia avui a Ràdio Illa.

 

En aquest repàs, a més, Convalia recorda la concentració del passat 14 d’abril per celebrar un minut de silenci “per la mort del model tradicional dels quioscs de la nostra illa” així com les declaracions de la presidenta del Consell, Ana Juan, qui afirmà que “les bases [del concurs] s’ajusten a llei” i que els dos partits de l’equip de Govern n’eren “corresponsables”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES