TOP

Al descobert, el secret de l’arròs tres delícies, el cuscús i la sopa romanesa.

Entrevistam al veïnat de Formentera en la veu de na Ionela Tapirjan, en Songlin Li i na Chaimae Jouik, qui juntament amb na Ruth Manrique Mejía, faran arribar la gastronomia colombiana, romanesa, xinesa i marroquina, a les cuines de l’IES Marc Ferrer els dies 28, 29, 30, i 31 de març de 17-19 h.

Portaran a terme un taller de cuina on aprendre a realitzar plats tradicionals de llurs cultures. En representació de la cuina romanesa, Ionela Tapirjan ens guiarà en la realització d’una sopa anomenada ciorba de persioare i papanasi per postres. Per la seva part na Chaimae Jouik proposa un cuscús dolç i salat acompanyat d’un tagín de pollastre i dolços tradicionals. Al seu torn Songlin Li cuinarà una sopa wonton, arròs tres delícies i pollastre agredolç a l’estil tradicional. Durant el directe, revelen estar disposades a compartir els secrets deliciosos de la seva cuina, durant els tallers, realitzats en el marc de Formentera Intercultural.

Escolta l’entrevista completa pitjant el reproductor.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES