TOP
Alcaraz, González i Juan a Ràdio Illa.

Tertúlia política: Sa Unió, GxF i PSOE rebutgen la proposta d’un empresari per ampliar el port de la Savina

El conseller de Sa Unió, José Manuel Alcaraz; el de Gent per Formentera, Rafa González; i la del PSOE, Ana Juan, han participat en la Tribuna Oberta, el debat polític de Ràdio Illa, que en aquesta nova edició ha girat al voltant del port de la Savina. El president del Consell i titular de l’àrea de Litoral, Llorenç Córdoba, ha disculpat la seva presència en aquest espai per motius d’agenda.

Els representants de les tres formacions polítiques del Ple insular han estat d’acord en rebutjar el projecte d’un empresari nàutic per ampliar el port de la Savina, del qual se n’ha fet ressò Diario de Ibiza. A més, han retret al president del Consell que no manifesti el seu parer sobre aquest assumpte.
En el debat també s’ha abordat la necessitat de reduir el nombre d’excursions marítimes, reordenar el mirall d’aigües del port, així com solucionar diverses problemàtiques que presenta la Savina: manca d’aparcaments, alts preus de locals i punts d’amaratge, poques places per als xàrters o la falta d’espais per a la nàutica d’esbarjo dels residents. D’altra banda, l’oposició ha assenyalat que el Pla Especial de la Savina ha caducat perquè no ha set aprovat de forma definitiva. Alcaraz, com a membre de l’executiu insular, ha exposat que el Consell promourà un nou Pla Especial de la Savina i ha argumentat que les reformes que necessita el port es poden impulsar amb altres instruments de planificació.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES