TOP
Test de covid.

Dos positius més: Formentera registra 9 casos actius, tots lleus o asimptomàtics

S’han detectat dos nous casos de covid-19 a Formentera, de manera que ja són nou els casos actius a l’illa. Segons informa l’Àrea de Salut, tots els positius de Formentera són lleus o asimptomàtics i per tant no requereixen hospitalització, de manera que resten aïllats a casa sota seguiment dels equips d’Atenció Primària. Des del passat 8 d’octubre que la xifra de contagiats actius de Formentera no creixia fins a apropar-se als 10 casos. Fa una setmana l’illa comptava amb quatre pacients actius i fa 14 dies, amb tres. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 123 positius de coronavirus a Formentera.

Més de 3.000 persones han superat la covid a les Pitiüses
Després que la salut pública pitiüsa hagi donat 47 altes en l’última jornada, s’han superat les 3.000 curacions des de l’inici de la pandèmia, exactament 3.028, cosa que suposa que el 84% dels contagis ja han superat la malaltia. Aquestes últimes altes han significat una nova reducció de les hospitalitzacions, que se situen en 41, un 44,5% menys que fa 12 dies.
Del total de pacients hospitalitzats, 29 es troben a les unitats covid F i Ca na Majora, cinc a l’UCI i set a la part medicalitzada de l’hotel pont.
El laboratori de Microbiologia ha registrat 27 nous contagis, 25 a Eivissa i els esmentats dos positius de Formentera. Amb això, i tenint en compte les altes, el nombre de pacients actius baixa fins als 560 casos, 20 menys que ahir. 519 persones lleus o asimptomàtiques reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària, 510 a Eivissa i nou a Formentera.
Finalment, continua la tendència descendent dels últims dies amb relació als professionals sanitaris en vigilància activa, que se situen en 35, tres menys que ahir, dels quals 15 són positius, enfront dels 18 que es van comptabilitzar en l’últim recompte.

Compartir

PROGRAMES