Els golejadors del partit a Sant Josep: Óscar Gualdrón, Alexander Durango i Facu Samudio. SDF

El Formentera guanya a Sant Josep (1 a 3) i s’apropa a la segona posició

Cop d’autoritat del Formentera B en la lliga de Regional Preferent, on ocupa la tercera plaça, després de guanyar per 1 a 3 al segon classificat, la UE Sant Josep, en un partit de molt nivell dels roigs-i-negres. Amb aquesta victòria el filial retalla distàncies amb els josepins, que ara només són a tres punts, i suma 18 jornades consecutives sense conèixer la derrota.
El matx començà molt igualat i els locals s’avançaren al marcador en el minut 17. Malgrat aquest cop dur, els roigs-i-negres varen saber contraposar-se i abans d’arribar al descans, al minut 40, una bona jugada en velocitat d’Oscar Gualdrón per banda esquerra va igualar l’electrònic del Municipal de Sant Josep, deixant la primera part en taules 1-1. Amb aquesta diana el davanter roig-i-negre queda com a pitxitxi provisional de la categoria amb 17 gols.
A la represa, el tècnic Armando Manthan va donar entrada a Alexander Durango per incrementar l’ofensiva formenterera i va trobar premi al minut 67, amb un gol del recentment entrat al terreny de joc, Durango, fent pujar l’1 a 2.
El partit pujava de revolucions i el Sant Josep intentava cercar l’àrea visitant amb insistència, fins que al minut 85 l’àrbitre va xiular un penal a favor del conjunt eivissenc. Una pena màxima que es va estavellar al pal i que encara va donar més aire als formenterers.
En l’última jugada del partit, Facu Samudio va transformar una falta directa des de la frontal de l’àrea per fer pujar l’1 a 3 definitiu.
Cal destacar l’assistència de molts formenterers i formentereres que es desplaçaren a Sant Josep per animar l’equip i acompanyar-lo en una cita tan crucial.