TOP
Entrada hipogeus de la Mula – Necròpolis Puig des Molins. Foto: MAEF

El Museu de Puig des Molins reobre el dimarts vinent

El Museu Monogràfic de Puig des Molins, seu depenent del Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera (MAEF), reobrirà les seves portes el dimarts vinent després d’adaptar el centre a les noves mesures de seguretat, salut i higiene establertes pel Ministeri de Sanitat. El museu ha continuat actiu durant el confinament amb el trasllat de la seva activitat divulgativa a les seves xarxes socials.

Entrada de franc amb aforament limitat al 50%
A partir d’aquest dimarts, doncs, l’entrada al museu i a la necròpolis del Puig des Molins serà gratuïta per a tothom i sense reserva prèvia. Es podrà visitar la col·lecció permanent del museu, l’exposició temporal Els secrets del Puig de s’Argentera, i també es podrà passejar pel jaciment de la necròpolis i entrar en els hipogeus subterranis de la Mula. L’horari de visita serà de 10 h a 14 h de dimarts a diumenge, tot i que s’estableix un horari preferent per als visitants majors de 65 anys entre les 10 h i les 12 h.
Els visitants disposaran d’una estació higiènica a l’entrada de les instal·lacions per tal de poder realitzar una visita segura i confortable. L’aforament del museu es limita al 50%, i si es desitja, es podran realitzar reserves a través del telèfon 971-176090, o escrivint un e-mail a info@maef.eu.

Ampliació de la passarel·la
Paral·lelament, s’han iniciat les obres d’ampliació de la passarel·la de fusta que condueix als visitants per la zona visitable de la necròpolis. Aquesta ampliació de 70 metres més de recorregut extern permetrà obtenir una visió més àmplia i completa de la grandesa del jaciment, amb 5 hectàrees d’extensió i més de 3000 hipogeus subterranis d’època púnica. Les obres són finançades per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern de les Illes Balears.

Compartir

PROGRAMES