TOP
El San Gwann va embarrancar dissabte nit. Foto: LVGDA

El nen ferit en l’accident marítim rep l’alta de l’UCI

El nen de 10 anys ferit dissabte a la nit en l‘accident marítim que va patir el ferri Sant Gwann ha rebut l’alta de l’UCI pediàtrica de l’Hospital de Son Espases i ara segueix evolucionant en planta. L’infant va haver de ser evacuat d’urgència en helicòpter des del mateix punt de l’accident, a l’illot des Malvins, a poca distància del port de Vila. El capità del vaixell de la companyia FRS es comunicà amb Salvament Marítim per demanar el trasllat urgent del nen perquè havia “rebut un cop” i presentava “un tall amb sang”. L’infant va ser traslladat juntament amb un altre passatger menor d’edat que no presentava un estat tan greu, fins a l’Hospital de Can Misses. Posteriorment i per mor de la gravetat de les ferides, va ser evacuat a l’Hospital de Son Espases, a Mallorca, l’únic de la comunitat que compta amb una UCI pediàtrica.
D’altra banda, Salut ha informat que a Eivissa continuen ingressats en planta a l’Hospital de Can Misses dos passatgers més: un home de 41 anys i una dona de 32, tots dos amb politraumatismes.
En total fins a 25 persones han hagut de rebre atenció hospitalària en el sinistre del vaixell, de les quals 5 han requerit hospitalització. En el ferri hi viatjaven 35 passatgers i 12 tripulants. El San Gwann ja ha set reflotat i es troba amarrat al port de Vila.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES