TOP
Un test de covid.

Formentera: 12 actius i les pitjors dades de les Balears

En les darreres hores no s’ha detectat cap nou positiu de covid-19 a Formentera i continuen sent 12 els afectats, tots ells de caràcter lleu, que reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 443 casos de coronavirus.
Pel que fa a les dades epidemiològiques, l’illa segueix mostrant els pitjors valors de les Balears, amb una incidència acumulada a 14 dies de 90 casos per 100.000 habitants, mentre que Mallorca, la segona illa amb pitjors dades, es troba en 58 casos i la mitjana balear és de 60 casos. La taxa de positivitat de Formentera també és la més elevada de la comunitat, amb un 5,3%, mentre que Mallorca presenta un 2,4% i la mitjana autonòmica és de l’1,5%.
Pel que fa a la vacunació, a Formentera s’han aplicat 1995 dosis dels diversos vaccins: hi ha 1737 persones que han set vacunades i 258 que han completat la pauta d’immunització (amb dos dosis).

Sense positius a la unitat de pacients covid de Can Misses
A Eivissa s’han detectat 2 nous positius. Malgrat que la conselleria balear de Salut ha informat aquest matí que hi havia 16 persones hospitalitzades a Can Misses, posteriorment l’Àrea de Salut pitiüsa ha matisat que en són 15: 4 a l’UCI i 11 en planta. Cal assenyalar que només els pacients ingressats a l’àrea de crítics són positius i els 11 que es troben en planta ja donen negatiu al test, si bé encara es recuperen de les seqüeles de la malaltia a Can Misses. D’aquesta manera, després de més d’un any, la unitat de pacients covid de Can Misses s’ha quedat sense persones positives. D’altra banda a l’illa veïna hi ha 75 positius amb un quadre lleu que reben atenció domiciliària.

Compartir

PROGRAMES