TOP
Test de prova de la covid.

Formentera continua amb 6 actius i es desploma la incidència fins als 16 casos

Formentera no ha registrat canvis respecte a ahir i continua amb 6 casos actius de covid-19. Entre els afectats, hi ha 5 pacients que presenten un quadre lleu i són atesos a domicili i un altre malalt que es troba ingressat en planta a l’Hospital de Can Misses. D’ençà que començà la pandèmia s’han detectat 429 casos de coronavirus a l’illa.
Pel que fa a les dades epidemiològiques, s’ha produït una significativa caiguda dels principals indicadors. Així la incidència acumulada a 14 dies queda en 16 casos per 100.000 habitants i la taxa de positivitat a un 1,3%. Cal esmentar que el Centre Europeu per a la Prevenció i el Control de Malalties (ECDC) estableix el llindar de 60 casos per 100.000 habitants a 14 dies i la taxa de positivitat del 3% per determinar que un territori es troba en risc.
En l’àmbit pitiús la xifra d’hospitalitzacions segueix baixant i se situa en les 55 persones, 42 en les unitats d’hospitalització covid (entre elles el cas de Formentera), i 13 pacients més a l’UCI.
A més, a Eivissa hi ha 354 pacients lleus o asimptomàtics en seguiment domiciliari. Per últim, hi ha 16 professionals en vigilància activa, un més que ahir, dels quals 8 són positius.

Compartir

PROGRAMES