TOP
El grafiti en record a ‘Vitico’ de Viking Fader.

Viking Fader homenatja al desaparegut cantant de La 22 en el seu darrer grafiti

Viking Fader, l’alter ego artístic d’Edgar Vilamajó, ha pintat un mural en record i homenatge al desaparegut cantant de La 22, Víctor Hugo Morales, que ens deixà el passat divendres a l’edat de 38 anys. El grafiter ha reproduït el sobrenom pel qual era conegut Morales, ‘Vitico‘, en una superfície de sis metres de llarg per 2,50 m d’altura usant exclusivament esprais. També hi apareix la frase “vuela alto mi amigo”, el nombre vint-i-dos (per l’any en curs, 2022, i en honor al grup musical del cantant) i les sigles de ‘Descansi en Pau’ (DEP). Vilamajó, qui visqué a Formentera fins al 2021, ha estampat el grafiti a l’estació de tren abandonada d’Arnes-Lledó, al municipi d’Horta de Sant Joan, a la comarca de la Terra Alta (Tarragona), on actualment resideix.
Viking Fader, qui fou el bateria de La 22 durant gairebé dos anys, ha explicat a Ràdio Illa els motius de la seva creació: “El que vaig compartir amb ell en aquella banda no ho he viscut enlloc més. Ell es mereix perdurar. Ha set la meva manera de donar-li les gràcies, el trobarem a faltar”.
El grafiter autodidacte, format en els carrers de Barcelona durant els anys 90 i principis del nou mil·lenni, ha elaborat diversos murals a Formentera, entre els quals destaca el que dedicà al canvi climàtic al Casal de Joves i el que realitzà amb l’eivissenca Aida Miró, ‘Morts que no compten’, pintat a l’antic camp de tir situat al nord del far de la Mola, i que és un homenatge als migrants que proven d’arribar a les nostres costes a la recerca d’un futur millor.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES