TOP
L’acte de lliurament s’ha celebrat a la Sala d’actes de la seu de la Universitat de les Illes Balears a Eivissa. CAIB

19 centres escolars de Formentera i Eivissa reben el reconeixement de Centres Ecoambientals

El Govern ha entregat avui els guardons i certificats de participació del Programa de Centres Ecoambientals 2022-2023. Un total de 3 centres de Formentera -IES Marc Ferrer, CEIP el Pilar i CEIP Mestre Lluís Andreu- i 16 escoles i instituts d’Eivissa han estat premiats pels seus projectes sobre educació ambiental i desenvolupament sostenible. També han rebut aquest reconeixement 6 centres de Menorca i 29 de Mallorca

L’objectiu del programa és impulsar l’educació ambiental a la vida dels centres educatius de les Illes Balears. La proposta implica donar suport als centres per dissenyar plans de treball relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat i que aquests estiguin integrats als currículums i plans d’estudi propis. Els eixos temàtics principals establerts per al curs 2022-2023 han estat energia, canvi climàtic, residus i aigua. Els centres també podien treballar en altres temes secundaris com el consum responsable, hort i jardí, biodiversitat i mobilitat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES