TOP
Imatge d’arxiu d’una embarcació de Salvament Marítim.

El PP sol·licita una base fixa a Formentera per a l’embarcació de Salvament Marítim

El grup popular de Formentera ha anunciat que en el pròxim Ple presentarà una Proposició perquè la nostra illa deixi de ser l’única de les Balears que no compta de forma permanent amb una llanxa de Salvament Marítim. Recordam que han anunciat que presentarien iniciatives similars tan GxF com PSOE.

Fa 12 anys que no s’incorpora una nova base de Salvament a les Balears
Segons argumenta el PP, aquesta proposició arriba per l’augment, any rere any, del trànsit marítim a les aigües de Formentera i assenyala que la llanxa de Salvament marítim no només atén les emergències que afecten altres embarcacions, sinó també a persones i al nostre entorn. Els populars destaquen que fa 12 anys que no s’incorpora una nova base de Salvament a les Balears i que ara ja és hora d’equipara Formentera amb la resta d’illes.

Una iniciativa de Joan Torres a change.org
Cal mencionar que la petició iniciada pel capità de la marina mercant Joan Torres fa poc més d’una setmana ja ha recollit més de 1100 signatures. Encara us hi podeu sumar a la plataforma change.org. Trobareu l’enllaç per donar suport a la petició a la nostra pàgina web.

Compartir

PROGRAMES