Formentera promociona la seva gastronomia, patrimoni i natura a FITUR

El president del Consell de Formentera Jaume Ferrer, la consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, i el cap de Promoció Turística, Carlos Bernús, assistiren ahir a la inauguració de la principal fira de promoció turística en l’àmbit estatal, FITUR, que se celebra des d’ahir i fins diumenge a Madrid.

Promoció dels establiments que obrin tot l’any
La consellera de turisme, Alejandra Ferrer. farà una presentació avui sobre les novetats en matèria de promoció, com ara la posada en marxa de la nova web turística i l’app Formentera 365, que té com a objectiu promocionar sobretot els establiments que més temps obrin al llarg de l’any.

Un nou llibre de gastronomia formenterera
També es presentarà el nou llibre de gastronomia «Sabors de Formentera. Receptes tradicionals d’una illa singular» i unes noves rutes guiades patrimonials i d’albirament d’aus que es posaran en funcionament durant aquest 2019.

Rutes verdes, esdeveniments culturals i activitats esportives
Així mateix, com cada any, s’informarà sobre les rutes verdes i es presentarà el calendari d’activitats dels esdeveniments culturals i esportius del 2019, a més de les campanyes “Descobreix Formentera“ del maig i de l’ octubre. A més, el divendres 25 es farà una altra presentació específica sobre activitats esportives.

About Author

background