TOP
Imatge d’arxiu de la Biblioteca Marià Villangómez.

Nou robatori amb força: irrompen a la Biblioteca per sostreure la recaptació de la fotocopiadora

La nit de dimarts a dimecres passat un o més desconeguts irromperen a la Biblioteca Municipal Marià Villangómez de Sant Francesc per robar la recaptació en monedes del servei de fotocopiadora d’aquest equipament municipal. Fonts del Consell han exposat que per accedir a la biblioteca (situada a pocs metres del bar del Poliesportiu, que ha patit dos assalts similars darrerament), el lladre hauria forçat una finestra de la instal·lació.
Una vegada a dins, va sostreure els sous, sense que hagués pogut apoderar-se dels bitllets, ja que, per motius de seguretat, les treballadores del servei tenen el costum d’emportar-se’ls. Per algun motiu que encara es desconeix, no sonà l’alarma de la instal·lació que, d’altra banda, no disposa de càmeres de videovigilància. Fonts de la Guàrdia Civil han indicat que el botí seria de poc més de 100 euros. L’institut armat s’encarrega de la investigació.

Ja sumen 15 assalts
Des de finals de novembre, Ràdio Illa ha tengut constància d’almenys 15 assalts a establiments situats a diversos punts de l’illa, tot i que els de Sant Francesc són els més afectats, amb 11 robatoris amb força. El mètode dels lladres ha consistit a esperar a la matinada per forçar la porta d’entrada o rompre’n els vidres per a accedir als negocis i intentar sostreure sous en efectiu, botelles d’alcohol o roba i calçat.
Fins ara, la nostra emissora ha comptabilitzat assalts als següents establiments: Atmósfera Sport, Corall Vermell, cafeteria de l’IES Marc Ferrer, Sa Pizza, Peixateria Marí Rivares en dues ocasions, Llibreria Tur Ferrer, bar del Poliesportiu també en dues ocasions, Mercat Pagès i Biblioteca Marià Villangómez (Sant Francesc); Benzinera Repsol i Club de Jubilats (Sant Ferran); Cafè Formentera 28 (es Pujols); i Supermercat Es Cap (cap de Barbaria).

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES